Erik Hedin

fredag 4 december 2009

Nytt läge



Nu har jag flyttat in i den nya lokalen! Här kommer jag att husera tillsammans med inredaren Ann-Sofi Ljusberg. Med ett härligt läge nära vattnet och strandpromenaden vid Norr Mälarstrand blir det perfekt för både kreatörer och kreatur, förlåt, hundar. Här kommer jag att kunna bjuda in kunder och hundar när porträtt skall målas. Vi kommer även att ha utställningar med olika teman i lokalen så det blir mycket att se fram emot nästa år! Det blir spännande inredningsuppdrag, design, porträttmåleri och annat spännande i en positiv och kreativ arbetsmiljö med högt i tak. Bild: Fari har redan hittat en perfekt sittplats på första parkett där han kan hålla koll på läget utanför!

5 kommentarer:

Blogger Olga da Polga sa...

Åh! Gratulerar till den fina "ateljen" ... eller lokalen;-)
Jag tror att jag känner igen mig när jag ser utsikten som Fari så stolt blickar ut över! Skall man beställa tid om man vill komma in och hälsa på eller kan man göra spontanbesök också?
Vilket underbart halsband Fari bär - grå Italienare och lila halsband är som gjort för varandra:-)) Kram och så önskar jag dig en fin andra advent

fredag, december 04, 2009  
Blogger Erik Hedin sa...

Spontanbesök är välkomna! Först efter nyår kommer vi nog "flyttat in på riktigt" men alla som har vägarna förbi är välkomna! Slå gärna en pling för att vara säker på att vi är på plats, 070-2866499. Efterlyser huvud och halsmått på olika hundar för att bredda min halsbandskollektion. Det kommer även att finnas möjlighet att "boka" de fina dekorbanden som jag sedan monterar på halsband efter passande mått. Det är bara att komma förbi så lägger jag undan. Även jag får önska en trevlig andra advent!

lördag, december 05, 2009  
Anonymous Ankie sa...

ÅÅÅhhhhhhhhh Vad mysigt med ett "tittautfönster" för Farigubben! Ser ju hur mysigt ut som helst Erik! Good Luck! Wowwww vilken byrå! Ursnygg ju!
Kram Ankie

lördag, december 05, 2009  
Anonymous Linnea sa...

Hej! Så fin han är och vilket fint halsband, underbar dekor! Jättekul att se! Lycka till i den nya lokalen!

hälsningar
Linnea, Beckham o Sigge

onsdag, december 09, 2009  
Anonymous Nobue o Bamse sa...

Hej Erik!
Jätte många händelser efter vi lämnade Stockholm...Gurrr, vi missar mycket!
Hoppas allt går bra med dig och Fari!!!

Kram från jätte värmen Kuala Lumpur.

Nobue och Bamse

torsdag, december 10, 2009  

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida

© Erik Hedin. All rights reserved.