Erik Hedin

torsdag 27 augusti 2009

Fari minglar vidare


Söta Marina Schiptjenko är inte bara Popstjärna i gruppen BWO, hon är även Gallerist! Denna kväll var vi inbjudna på vernissage i hennes galleri då konstnären Gunnel Wåhlstam visade sina senaste fantastiska tuschlaveringar. Absolut veckans häftigaste utställning drog massor med människor som verkade beundra Fari lika mycket som tavlorna. Marinas gulliga dvärgpinscher Stella hade tratt på huvudet pga stygn på benet och kunde tyvärr inte leka med Fari hur mycket hon än ville. Bild: Observera att färgen på Marinas läppstift matchar Faris tunga perfekt. Dessutom har de båda en stjärna på bröstet! "Starstruck" blir både Fari och jag i Marinas närhet, hon är lika sympatisk som hon är vacker! Här talar vi om ÄKTA STAR QUALITY!

Etiketter:

lördag 18 juli 2009

KLÄD PANIK!


Insåg idag på morgonen att det bara är en vecka kvar till Italienarspecialen (hundutställning i Västerås). Hjälp! -Nu har jag varit på flera utställningar och haft samma skjorta och slips förtielva gånger, skämmigt.. Fari fick stanna hemma och jag gav mig ner till city för att snappa upp något i reans slutspurt. Vanligtvis undviker jag lördagarna och speciellt en varm dag som denna, men detta var en nödvändighet! Viktigast var att hitta plagg i rätt gråbeige nyanser som matchar hunden. Turligt nog hittade jag både kavaj och skjorta i helt rätt färger på Zara för en sportstyver och drog mej mot NK för att inhandla en matchande slirre. Väl uppe på NK Herrtrend möts jag av en av de trevliga expediterna och det första som kommer ur hans mun är: -Var är hunden??? Brukar väl hänga där en del och det var faktiskt kul att något kände igen mig trots att jag var utan hund. Själv brukar jag hamna i bakgrunden när Fari stjäl hela showen! Han har ju blivit lite av en celebritet och alla vill gosa med honom på NK. Det visade sig att den urtrevlige expeditkillen har en rottis-schäferblandis och han blev genast intresserad av ett hundporträtt så vi bytte en tjusig paisleyslips mot min hemsideadress! Vilken lyckad dag, utställningsoutfiten fixad och möte med trevliga NK killar, kan det bli bättre!

Etiketter:


Etiketter:

tisdag 30 juni 2009


Idag mötte min italienare Fari en ny kompis! Mysiga nakenhunden Simba.

Etiketter:

torsdag 18 juni 2009

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA GAMLA OCH NYA KUNDER ÖNSKAR ERIK & FARI


Etiketter:

söndag 5 april 2009

Välkommen vår!


Första blommande blåsipporna hittade Fari och jag idag i Hagaparken.Det spritter i benen på både husse och hund nu när våren är kommen! Man möts av leende ansikten överallt, alla tycks glada eller är det vi som ser roliga ut?

Etiketter:

onsdag 11 mars 2009

Ny design för din bästa vän


Nu har jag designat hundtäcken i finaste material. Hundtäcket som Fari har är i ull och med fuskpälskrage (såklart). Efter en helg i sandviken och med min mammas hjälp så har vi sytt upp dessa. Snart finns de till försäljning hoppas jag. Än så länge sys de bara upp på beställning.

Etiketter: , , , ,

Söta FariEtiketter:

tisdag 18 november 2008

Fari och jag

Etiketter: ,

tisdag 11 november 2008

Fari och jag

Etiketter: ,

torsdag 11 september 2008Etiketter: ,

torsdag 20 mars 2008

Väskträning uppe vid höga kusten inför storstadsliv

Etiketter:

söndag 16 mars 2008

Etiketter:

© Erik Hedin. All rights reserved.